R&B Food > House of Ribs > Grilling the best RIBS since 2012.

Image

 

Iza R&B Food restorana stoji vizija zdrave hrane sa naglaskom na kvalitetu i jednostavnost. Ideja o otvaranju restorana krenula je prije desetak godina. Nakon mnogobrojnih putovanja i istraživanja lokalnih kuhinja, došao je trenutak da podjelimo stečena iskustva slow cookinga i barbequea.
Filozofija R&B food-a je u kombinaciji kompleksne pripreme hrane i brze isporuke, uz sveprisutnu posebnost i kvalitetu.

Ponuda R&B Food-a
Svinjska rebarca, Teleće rebro, Rebro Bika, Rebro Boskarina, Pileća Krilca, Tomahawk, Salate, sve od najsvježijih i domaćih namirnica. Da ne zaboravimo ‘hit’ u našoj ponudi: R&B TUNA STEAK, koji je postao must-eat meal među našim gostima.

“Volimo dobru hranu i volimo ju dijeliti sa ljudima koji cijene kvalitetu.”, Joško Višnjić, Executive chef

R&B REBARCA
Uz niz specifičnih jela prilagođenih našem podneblju, u ponudi R&B Food restorana posebno se ističu svinjska rebarca. Zanimljivo je da svaka kultura na svijetu u svojoj kuhinji ima rebro kao deliciju, a da ga u našem podneblju nema. Rebro o kojem mi pričamo se na zapadu zove Baby Back Rib, a radi se o određenom dijelu svinjskog mesa koji je mehanički obrađen na sebi svojstven način.
Svaki komad mesa koji izlazi iz R&B food bistroa prolazi kroz višesatni proces pripreme – od mariniranja, dimljenja sve do brzog završetka na visokom temperaturama. U trenutku spremno u posebno dizajniranim R&B Food kutijicama, preliveno jedinstvenim Barbeque sosom i hrskavo, toplo i svježe u Vašim rukama.

Naš Meni je zapravo kombinacija jela koja smo godinama usavršavali, te je važno za istaknuti da je svako jelo sastavljeno od najsvježijih sastojaka naših lokalnih dobavljača.

Dobar tek!

Vaš R&B food team